Gjør det selv, eller deleger deler av eller hele ditt ansvar til oss.

Klikk på flisene nedenfor for å lese tre forskjellige scenarier for hvordan vi kan samarbeide med deg.

Do it yourself Gjør det selv
Verktøy og forskning

Kundesituasjon: En stor global og privat bank ønsket å utvide forskningsbiblioteket for å forbedre sitt utvalg av tredjepartsfondsløsninger for serviceklienter og økonomiske rådgivere for å ligge foran det komplekse investeringsmiljøet.

Mercer-løsning: Vi ga tilgang til Mercer's Global Investment Manager Database (GIMD ™), som inneholder all Mercer's lederforskning, investering og operasjonell due diligence, inkludert muligheten til å få tilgang til ESG og kompetanse for allokering av eiendeler.

Resultater: Individuelle investorer fikk tilgang til et bredere utvalg av tredjepartsfond, mens vår klient var i stand til å redusere driftskostnader ved å redusere ressurserne som ble brukt på interne investeringssøk.

Råd

Kundesituasjon: En skjønnsmessig forvalter hadde behov for støtte til å utvikle strategisk aktivaallokering og risikobaserte modellporteføljer som reflekterte det spesifikke ønsket fra kunden.

Mercer-løsning: Vårt konsulentteam samarbeidet med den skjønnsmessige fondsforvalteren for å utvikle modellporteføljer som var tilpasset kundens behov. Løsningen var integrert med vår kompetanse for å gi best mulig resultat på tvers av en rekke risiko-, avkastnings-, likvididets- og avgiftsbegrensninger.

Resultater: Den skjønnsmessige fondsforvalteren forbedret sine muligheter for investeringsstyring og var i stand til å tilby innovative investeringsstrategier for kundene.

Løsninger

Klientsituasjon: Et multifamiliekontor ønsket å integrere alternative strategier i kundenes investeringsprogrammer, men hadde ikke ressurser internt til å utvikle eller styre et diversifisert program for privatmarkedet.

Mercer-løsning: Teamet utnyttet Mercer's porteføljestyring og back-office-team for å levere en institusjonell kvalitet som tilbyr konkurransedyktige gebyrer med ett sett med dokumenter å utføre.

Resultater: Multifamiliekontoret kunne redusere driftskostnadene og skalere investeringstilbudet.

Do it for me Gjør det for me

 

 

 

 

Investment solutions for not-for-profits and charities

Investeringsløsninger for forsikringsselskaper

Vi har lang erfaring i å samarbeide med forsikringsselskaper. Vi tilpasser våre investeringsideer for å møte dine drifts- og forskriftsmessige mål og begrensninger. Vi levere våre beste ideer som gir det beste utfallet innenfor dine rammer.

 

 

Investeringsløsninger for formuesforvaltere og family-offices.

Investeringsløsninger for formuesforvaltere og family-offices.

Vi støtter formuesforvaltere, banker, skjønnsmessige forvaltere, økonomiske rådgivere og familiekontorer for å levere innovative investeringsløsninger som gir økt verdi og engasjement for dine kunder. Vi samarbeider med deg innen områder som spenner seg fra investeringsforskning og rådgivning, gjennom styring og gjennomføring for å forbedre dine investerings- og implementeringsevner.

Lære mer
Investeringsløsninger for stiftelser og organisasjoner

Investeringsløsninger for stiftelser og organisasjoner

Vi støtter formuesforvaltere, banker, skjønnsmessige forvaltere, økonomiske rådgivere og familiekontorer for å levere innovative investeringsløsninger som gir økt verdi og engasjement til stiftelser og organisasjoner. Vi samarbeider med deg innen områder som spenner seg fra investeringsforskning og rådgivning, gjennom styring og gjennomføring for å forbedre dine investerings- og implementeringsevner.

Lære mer
Why Mercer? Why Mercer?

Hvorfor Mercer?


Som en av verdens største leverandører av investeringstjenester, kan vi utnytte vår fleksible og globale infrastruktur for å støtte deg der du trenger det mest, fra strategi til gjennomføring.

1,300+

Fagpersoner innenfor investering over hele verden og 135 dedikerte analytikere 1

#1

Konsulent av globale eiendeler under rådgivning 2

$15 billioner dollar

I eiendeler under rådgivning 3

$304 milliarder dollar

I delegerte eiendeler under forvaltning 4


Fotnoter

 

1Fra 30. juni 2018.

 

2Pensjoner og investeringer. Pensjons- og investeringsundersøkelse 30. juni 2019.

 

3Informasjon per 30. november 2019.

 

4Informasjon per 30. juni 2019.

 

 

Eksempler som brukes på denne siden er Mercer Global-eksempler og ikke nødvendigvis spesifikke for Norge.

Kan vi hjelpe deg?

Vennligst fyll ut informasjonen nedenfor.

 

*Obligatoriske felt