Integrasjon av organisasjoner med en høyere grad av presisjon og fasthet


Dagens selgers marked betyr at det er vesentlig mindre tilskyndelser for selgere til å investere tid og ressurser i å sikre en ordnet overgang etter avtaleinngåelse og integrasjon for kjøpere. Det legges også press på kjøpere til å inngå avtaler raskt, noe som påvirker kompleksiteten i å utarbeide og gjennomføre planer for integrasjon etter fusjon og oppkjøp.

Integrasjon etter fusjon og oppkjøp som er strategisk og responsiv

Mercers konsulenter for integrasjon etter fusjon og oppkjøp sikrer strategisk integrasjonsplanlegging fra første stund. Kritiske krav, deriblant risiko, timing og avtalemål, kartlegges nøye. Vi har egenutviklede metoder og hjelpemidler for å tilpasse medarbeidere, organisasjonskulturer og arbeidsmåter til forretnings- og avtalestrategier.

Verdioptimering

Selv om bedriftskjøpere og finanskjøpere kan ha forskjellige incitamenter, deler begge ett mål: feilfri integrasjon som forbedrer forretningsmålene deres.

Bedriftskjøpere

For bedriftskjøpere kan Mercer bidra til å sikre suksess over lengre tid for en organisasjon. Vår kunnskap om spørsmål som favner hele HR-spekteret, ikke bare sikrer at du er beredt fra første stund på alt fra lønnstjenester til HR-teknologi, men hjelper også organisasjoner med å kombinere forskjellige kulturer og arbeidsmåter.

Finanskjøpere

Integrasjon etter fusjon og oppkjøp for finanskjøpere bidrar til å maksimere pengeverdien. Å binde opp lederskap, eliminere overflødighet i arbeidsstokken og effektivisere infrastrukturen kan støtte høyere priser ved videresalg.

Integrasjon etter fusjon og oppkjøp i en global målestokk

Den globale komponenten ved en fusjon eller et oppkjøp viser seg ofte å være et hinder for en knirkefri overgang. Kulturforskjeller, avlønning og lokale forskrifter er bare noen av problemene en avtale må ta hensyn til. Mercers globale tilstedeværelse betyr at vi har ressurser på plass med førstehånds kunnskap og erfaring med å bryte ned internasjonale barrierer og sikre sømløs integrasjon.

Integrasjon uten komplikasjoner

Mercers HR-konsulenter for integrasjon etter fusjon og oppkjøp har hjulpet tusenvis av selskaper i mer enn 30 år.

Snakk med en Mercer konsulent

Vi vil kontakte deg innen kort tid. *Obligatoriske felt.
*Obligatoriske felt