Å lykkes i høyhastighetstransaksjonens tidsalder


Aldri før har så mye lettomsettelige verdipapirer fyrt opp under et selgers marked. Private equity-kjøpere må kunne handle raskt, smidig og selvsikkert for å holde tritt med dagens selgere og deres tempo. Selv om markedsdynamikken favoriserer selgere, krever evnen til å realisere en avtales fulle potensial en grad av ekspertise de færreste organisasjoner besitter. Mercer er unikt kvalifisert til å hjelpe private equity-firmaer, enten de kjøper eller selger, med å reagere raskt og lykkes i dagens høyhastighetsmarked.

Kortere tidsfrister kolliderer med "tidsbegrensede kontantstrømmer"

Finanskjøpere som skaffer likvide midler gjennom kommandittselskaper, er under enormt press for å identifisere og inngå avtaler innenfor svært begrensede tidsrammer. Mercer kan hjelpe private equity-kjøpere med å gjennomføre akselerert, men effektiv due diligence, dempe risikoen og bringe avtalen i havn – alt dette mens det utarbeides en strategi for å maksimere verdiene.

Selgere, vær på vakt

I slike tider er det altfor enkelt for selgere å bli lokket inn i en falsk følelse av trygghet. Stresset med å bringe en avtale i havn kan ofte risikere at et salg havarerer med mindre selgerens strategi omfatter:

  • omvendt due diligence for å identifisere "røde flagg" og "avtaleveltere" for å dempe bekymringene hos en potensiell kjøper;
  • aggressiv prosjektstyring for å matche dagens aggressive avtalefrister;
  • strategisk perspektiv for å maksimere pengeverdien.
Vi setter inn globale ressurser på én, to, tre

Mercers globale tilstedeværelse sikrer klare fordeler for både kjøpere og selgere. Vi driver virksomhet i mer enn 130 land, noe som betyr at vi kan ha de rette ressursene på rett sted umiddelbart – ressurser som forstår språket, kulturen og den lokale lovgivningen, ressurser som kan hjelpe deg med å inngå avtalen innenfor din tidsramme.

 

Mercers komplette fusjons- og oppkjøpsprosess

Få selskaper har Mercers unike erfaring. Vi har en inngående forståelse av avtaleprosessen. Vi har prosjektstyringsferdigheter med dokumenterte metoder og verktøy. Vi er erfarne konsultenter som kan identifisere risikoene, oppgavene, tidspunktene og integrasjonsspørsmålene.

Snakk med en Mercer konsulent

Vi vil kontakte deg innen kort tid. *Obligatoriske felt.
*Obligatoriske felt