Våre eksperter innen bemanningsstrategi kan hjelpe deg med:

  • Utvikle et veikart for talenter i din bedrift
  • Utvikle og implementere effektiv organisasjonsdesign
  • Bruk av bemanningsplanlegging og analyser
  • Utvikle talenter gjennom karriere- og prestasjonsledelse
  • Talentstrategi i forbindelse med sammenslåing eller oppkjøp

Forstår du dine ansatte – hvem de er, hvordan de presterer og hvor du mister dem? Du trenger en god plan for arbeidsstyrken som kombinerer HR  data, forskning og rådgivning.

 

Ved å bruke analyser vil du sikre at hver krone teller, og hver arbeidsplass er fylt av medarbeidere som vil bidra til suksess. 

Ved å kombinere HR data, undersøkelser og rådgivning, kan vi hjelpe deg å lage den beste planen for din arbeidsstyrke.

Bruk vår bemanningsstrategi som et veikart for å analysere din forretningsstrategi, identifisere problemstillinger innenfor dine styringssystemer, og definere insentiver for å fylle eventuelle hull.

Vårt Workforce Planning Tool eller Internal Labor Market plattform kan vurdere din interne arbeidskraft. Sannheten om de ansatte ligger ofte i data, og du kan bruke dataene til å avgjøre hvilke investeringer som virkelig lønner seg, og hvor du bør legge fokuset for fremtiden. 

I stedet for å se tilbake på hva en ansatt har gjort, ønsker dagens ledere å inspirere dem med spennende karrieremuligheter.

Vi kan hjelpe deg å gi dine ansatte karrierer som gjør en forskjell. Våre undersøkelser viser at karrierer er en viktig driver for engasjement hos ansatte, og overgår også lønn i enkelte markeder. Hvis de ansatte ikke føler at de er på en spennende karriere reise, kan din arbeidsstyrke se veldig annerledes ut om et par år.

I dagens sammenvevde verden, må ledere operere med en høy grad av global bevissthet. De tradisjonelle tilnærmingene til utvikling av ledere er ikke lenger relevante. Mercer Global Leadership Assessment og Leading to Transform er programmer med markedsledende verktøy spesielt rettet mot utviklingen av et globalt tankesett.

Hvordan organisasjoner reagerer på utfordringene knyttet til mangel på talenter, globalisering ogindividualisering er kun noen  av  tingene som vil avgjøre hvilke selskaper som vinner over sine konkurrenter i kampen om talenter.

Har du spørsmål, og ønsker å bli kontaktet av en konsulent i Mercer Norge?

Vennligst fyll ut skjemaet under:

*Obligatoriske felt