Hos Mercer tror vi på å bygge en lysere fremtid.

 

Sammen omdefinerer vi arbeidsverdenen, omformer pensjons- og investeringsresultater og gir tilgang til reell helse og velvære. Vi gjør dette ved å møte behovene i dag og i morgen. Ved å forstå dataene og bruke dem med et menneskelig preg. Ved å snu ideer til handling for å vekke positiv forandring.

 

I mer enn 75 år har vi gitt pålitelige råd og løsninger for å bygge en sunnere og mer bærekraftig fremtid for våre kunder, kollegaer og lokalsamfunn.

 

Velkommen til en verden der økonomi og empati skaper en forskjell i menneskers liv.

 

Velkommen til en lysere fremtid.

Awards

Learn more about our accomplishments in helping to create brighter futures for our clients and their employees.

Historien

Fra begynnelsen har vi satt folks fremtid først. I 1945 ble William M. Mercer, Ltd. startet i Canada. Selskapet ble en ledende leverandør av forsikrings- og fordelsrådgivningstjenester. Firmaet ble kjøpt opp av Marsh McLennan i 1959, fusjonerte med sin egen avdeling for ansattfordeler og ekspanderte gjennom vekst og oppkjøp til å bli en global leder innen helse, pensjon, investeringer og talent.

Selv om firmaet har utviklet seg opp gjennom årene, har kjerneformålet vårt vært klart: Vi gjør en forskjell i menneskers liv. I generasjoner har vi gitt kundene praktisk innsikt og fremtidsrettede løsninger, og vår globale rekkevidde og de globale ressursene har ekspandert, i likhet med evnene våre. I dag arbeider Mercer med klienter i 130 markeder rundt om i verden, og hjelper dem med å fortsette å gjøre fremtiden lysere for sine ansatte.

Marsh McLennan

Mercer gir innsikt, råd og teknologidrevne løsninger som bidrar til å bygge en lysere fremtid for kunder, kollegaer og lokalsamfunn. Sammen omdefinerer vi arbeidsverdenen, omformer pensjons- og investeringsresultater og gir tilgang til reell helse og velvære. Mercer har mer enn 25 000 ansatte, har kontorer i 43 land og opererer i over 130 land. Mercer er en virksomhet i Marsh McLennan (NYSE: MMC), verdens ledende profesjonelle tjenestefirma innen risiko, strategi og ansatte, med 76 000 kolleger og årlig omsetning som nærmer seg 17 milliarder USD. Gjennom sine markedsledende bedrifter, inkludert Marsh, Guy Carpenter og Oliver Wyman, Marsh McLennan hjelper vi kundene å navigere i et stadig mer dynamisk og komplekst miljø. View our Important notices